suomen kyselytutkimus logo

Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöitävien mielipide- ja markkinatutkimuspalvelujen toteuttamiseen, erilaisille ja erikokoisille yrityksille sekä organisaatioille kaikkialla Suomessa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi liikkeenjohdon konsultointipalvelut koskien mielipide- ja markkinatutkimuspalvelujen suunnittelua ja tulosten hyödyntämistä.

Tiedonkeruumenetelmämme sallivat tutkimusten toteuttamisen puhelinhaastattelututkimuksina, sähköisinä e-lomaketutkimuksina, sähköpostitutkimuksina, lomaketutkimuksina, tekstiviesteinä sekä näiden menetelmien erilaisilla yhdistelmillä. Puhelinhaastattelututkimusten osalta käytössämme on oma, noin 15 suomalaisen puhelinhaastattelijan reservi.

Kattavat raportointivaihtoehtomme sanallisine yhteenvetoineen ja johtopäätöksineen antavat mahdollisuuden tulosten helppoon ja omatoimiseen jatkokäyttöön. Tarvittaessa tutkimuspalveluihimme voidaan sisällyttää myös erillinen tulospresentointi tai hyödyntämiskonsultointi.

Yksityiskohtaista tietoa tutkimuspalveluistamme löydät kohdan "palvelut" - alasvetovalikon kautta. Voit myös soittaa puhelinpalvelunumeroomme 03-546 6040 (arkisin kello 9-16), lähettää sähköpostia tai jättää soittopyynnön Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yritysinfo

Kuva1. Keskeiset tutkimuspalvelumme pähkinänkuoressa.

Tutkimuspalvelut