suomen kyselytutkimus logo

Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöitävien mielipide- ja markkinatutkimuspalvelujen toteuttamiseen, erilaisille ja erikokoisille yrityksille sekä organisaatioille kaikkialla Suomessa ja sähköisten tiedonkeruiden osalta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Palveluihimme kuuluvat lisäksi liikkeenjohdon konsultointipalvelut koskien mielipide- ja markkinatutkimuspalvelujen suunnittelua ja tulosten hyödyntämistä.

Tiedonkeruumenetelmämme sallivat tutkimusten toteuttamisen sähköisinä lomake- tai sähköpostitutkimuksina, sähköisinä paneelitutkimuksina, lomaketutkimuksina, puhelimitse, tekstiviesteinä tai näiden menetelmien erilaisilla yhdistelmillä. Puhelinhaastatteluiden osalta käytössämme on oma, noin 15 suomalaisen puhelinhaastattelijan reservi.

Kattavat raportointivaihtoehtomme sanallisine yhteenvetoineen ja tarvittaessa johtopäätöksineen antavat mahdollisuuden tulosten helppoon ja omatoimiseen jatkokäyttöön. Tarvittaessa tutkimuspalveluihimme voidaan sisällyttää myös erillinen tulospresentointi tai hyödyntämiskonsultointi. Kysymyssuunnittelu on osa palveluitamme.

Yksityiskohtaista tietoa tutkimuspalveluistamme löydät kohdan "palvelut" - alasvetovalikon kautta. Voit myös soittaa puhelinpalvelunumeroomme 03-546 6040 (arkisin kello 9-16), lähettää sähköpostia tai jättää soittopyynnön Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yritysinfo

Kuva1. Keskeiset tutkimuspalvelumme pähkinänkuoressa.

Tutkimuspalvelut